Hit lokker årets filmer turistene

Kinofilmene skape nye reisetrender. Her er stedene årets filmer vil lokke turistene.

Publisert
Sist oppdatert

Kinofilmene inspirerer oss til å reise til nye reisemål. Det betyr at en rekke nye og "ukjente" destinasjoner vil merke en økning i turisttilstrømmingen etterhvert som neste års store kinofilmer har premiere.

Ringenes Herre fristet folk til å reise til Sørøya i New Zealand, Kaptein Corellis mandolin satte den greske øya Kefalonia på turistkartet for alvor, mens Løvenes konge i sin tid fikk folk til å bestille safaritur i Afrika.

Årets trendsettere

I år er det filmer som Australia, The Cup, Kjærlighet i koleraens tid og Damenes detektivbyrå nr. 1 som vil skape reisetrender, skriver The Independent.

De to førstnevnte er spilt inn i Australia. Filmen kalt Australia er spilt inn i og rundt Darwin, i Northern Territory, og handler om japanernes bombing av byen under andre verdenskrig. Nicole Kidman spiller i denne. The Cup, med blant andre Pierce Brosnan, handler om det verdenskjente galloppløpet The Melbourne Cup, som DinSide Reise har vært på. Begge filmene er ventet å trekke turister til Nord-Australia og Melbourne.

Snart kommer også filmen Kjærlighet i koleraens tid, etter den populære boken til Gabriel García Márquez. Den ventes å lokke turistene til Colombia og Cartagena. Les vår reiseskildring fra Cartagena her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer