Hit reiser du - måned for måned

Den nye reiseboken Where to go when gir oversikt over hvor du bør dra i hvilke måneder. Drøm deg bort, og begynn planleggingen!

Publisert
Sist oppdatert

Where to go when er rett og slett en skikkelig fargerik inspirasjonskilde for alle som liker å reise. Og hvem gjør ikke det?

Ved hjelp av fantastiske bilder tar denne boken deg med gjennom året, måned for måned, og lar svært bereiste reisejournalister velge ut hvilke destinasjoner de mener du bør besøke når.

Dette er ingen reiseguide som gir deg utfyllende informasjon om transport, overnatting og andre praktiske opplysninger. Boken er bare ment å gi deg ideer til hva du kan gjøre, men har med korte praktiske tips, også.

DinSides klimaguide: Når er det best å reise hvor?

360 reiseforslag

Hver månedskapittel åpner med en kortfattet oversikt over 30 forslag til hva du kan gjøre, fordelt på kategoriene festivaler og kultur, uforglemmelige reiser, naturens undre, luksus og romantikk, aktive eventyr og familieferier.

I tillegg presenteres 11 av de 30 forslagene over to sider hver, med mer utfyllende informasjon, og fargerike bilder.

Anbefaler Norge

Norge er selvsagt med i denne boken. Og ikke bare én gang, Where to go when presenterer hele seks forskjellige turforslag til Norge. Ikke overraskende er det fjordene og nordlyset som trekker. Slik er forslagene:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer