Hit reiser du i 2007

Her er nyhetene fra charterselskapene for 2007.

Publisert
Sist oppdatert

Sommersesongen er på plass fra de fleste turoperatørene, og du kan bestille allerede nå. De fleste opererer med tilbud på tidlig bestilling, og populære bosteder og destinasjoner blir tidlig fullbooket i skoleferien. Cruise er også en stadig mer populær reiseform som flere av operatørene nå satser på, og som selges raskt.

- Våre Blue Village og Blue Star bosteder blir først utsolgt, sier Lena Petersson som er informasjonssjef i Star Tour.

Distriktsvennlig

Det er forøvrig ikke så mye nytt å spore i charterkatalogene til sommeren. Noen travere faller ut av listene, mens andre reisemål hentes opp igjen fra tidligere. Hellas, Italia og Bulgaria er satsningsområde for de fleste. Den største nyhetene er kanskje at tilbudet fra andre byer enn Oslo øker. Apollo flyr for eksempel fra 14 byer i Norge til sommeren, mens Star Tour tar av fra ti byer i likhet med Ving og Saga.

Star Tour

Star Tour satser på økt antall reiser og reisemål fra andre byer enn Oslo. De utvider også bamseklubb-konseptet, selskapets ferieklubb for barn, til det dobbelte. Dessuten har selskapet følgende nye reisemål og turopplegg for sommeren 2007:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer