Hit reiser du

Verdens beste strender, byer og attraksjoner.

Publisert
Sist oppdatert

Badeliv

Karibiske øyer lokker badeløvene, skal vi tro denne kåringen. Verdens beste strand finner du på den lille karibiske øygruppen Turks- og Caicosøyene og øya Providenciales. For dykking bør du reise til Cayman-øyene, selv om området ble hardt rammet av orkanen Ivan i september i fjor. Bryllupsreisende vil i følge kåringen finne romantikken på St. Lucia.

Steder å reise

Oljesjeikenes massive utbygging av ørkenstaten til et mekka for shoppingturister, luksusgjester og badeløver har gitt avkastning: Dubai gikk i år av med prisen for verdens ledende reisemål. I Europa suser Madrid frem og vinner, mens Egypt og Sharm El Sheikh kåres til Afrikas ledende destinasjon. I Asia vinner Hong Kong og i Australia er Sydney uslåelig. Over dammen Amerika; her vinner Acapulco i Mexico og Rio de Janeiro i Brasil bransjens hjerter.

Las Vegas har det også for vane å gjøre det skarpt i slike kåringer, men må i år ta til takke med utmerkelsen som verdens fremste for spill, i tillegg til at byen velges som beste destinasjon i Nord-Amerika.

Golferne kommer ikke utenom Skottland og Old Course Hotel St. Andrews Golf Resort og Spa. For verdens beste skisted er det ifølge bransjen ikke Alpene men Aspen i USA som teller, og dette er forøvrig også det stedet svenske turister helst vil besøke for å stå på ski, ifølge Aftonbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer