Gran Canaria i jula

Hit reiser vi i juleferien

Gran Canaria er det mest populære reisemålet for nordmenn på juleferie.

GRAN CANARIA ER JULE-FAVORITT NR 1: Her tilbringer mange nordmenn jula, med varmere temperaturer, bading og avslapping. Også her pyntes det til jul: Kjøpesenteret i Puerto Rico har mange restauranter og barer med norskklingende navn. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
GRAN CANARIA ER JULE-FAVORITT NR 1: Her tilbringer mange nordmenn jula, med varmere temperaturer, bading og avslapping. Også her pyntes det til jul: Kjøpesenteret i Puerto Rico har mange restauranter og barer med norskklingende navn. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Publisert

Det nærmer seg tidenes juleferie: 2018 er nemlig året da du får full pott med tanke på ekstra fridager.

Vi har ti bevegelige høytids- og helligdager i Norge som kan falle på hverdager i løpet av et år og som kan utløse ekstra fri, alternativt 12 for deg som har ekstra fri også julaften og nyttårsaften.

Og i 2018 får du altså 10, eller 12, ekstra fridager.

Og jula er en av høytidene som gjør at dette er mulig - og det er da du kan dra på med skikkelig langfri - selv kun ved hjelp av noen få feriedager:

Ta ut to eller tre feriedager - og få elleve dagers sammenhengende fri. Eller ta ut fem eller seks feriedager i romjul og etter nyttår - og få 16 dagers sammenhengende ferie.

Seks av ti skal reise bort

Ifølge en undersøkelse av nordmenns reisevaner, utført av Opinion for hovedorganisasjonen Virke, skal seks av ti nordmenn som tar juleferie i år, reise bort hele eller deler av ferien.

Ifølge Virke-undersøkelsen skal planlegger 37 prosent av befolkningen å ta juleferie i år. Av disse har 15 prosent tenkt seg til utlandet, 32 prosent skal reise på besøk til venner eller familie i Norge, mens 13 prosent skal på hytteferie i Norge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer