Hit reiser vi ikke

Tyrkia var tenkt å bli charterselskapenes store vekstland i sommer. Det blir de neppe nå som krigen er igang i landets nabolag.

Publisert
Sist oppdatert

De store turoperatørene melder om full stopp i Tyrkia-bestillinger, og varsler at det kan komme endringer i program og tilbud om utviklingen fortsetter. Flere land advarer også mot reiser i hele eller deler av Tyrkia.

Skroll ned for resten av saken.

Derfor kommer det neppe som noen stor overraskelse at Tyrkia er det landet DinSides lesere nå helst vil unngå å reise til. I underkant av 50 prosent av stemmene går i skrivende stund til å velge bort Tyrkia av de sju landene vi har valgt ut på denne listen. Et stykke bak følger USA, og deretter Egypt.

På tross av spanjolene og britenes engasjement i krigen, virker dette ikke like avskrekkende på norske reisende, som USAs innsats. Verken Storbritannia eller Spania får markant antall stemmer fra reisende som velger bort disse landene som feriemål.

Vil helst utenlands

Tickets undersøkelse viser også at vi ikke har planer om å bli hjemme, på tross av krigen. Flest sier de kan tenke seg til sydendestinasjoner som Hellas og Spania. Deretter følger storbyer i Europa og Thailand. USA og London velges til en viss grad bort. Kun tre prosent vil helst feriere i Norge, og syv prosent i Skandinavia.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer