Hit skal du reise nå

Lei av Spania og Hellas? Da er kanskje et av disse landene noe for deg.

Bhutan er et spennende og annerledes reisemål, og har bare vært åpent for turister siden 1974. Foto: wikipedia.no Foto: wikipedia.no
Bhutan er et spennende og annerledes reisemål, og har bare vært åpent for turister siden 1974. Foto: wikipedia.no Foto: wikipedia.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lonely Planet har laget en liste over de hotteste landene å reise til i 2008. I disse syv landene har du muligheten til å oppleve noe helt nytt, samtidig som du slipper å brøyte deg vei gjennom en horde av skandinaviske charterturister.

ArmeniaEn av sivilisasjonens vugger gjør comeback i 2008. Dette lille, fjellrike landet er et paradis på mer enn ett område, og kan tilby ikke mindre enn enestående natur og kultur. Kulturinteresserte kan besøke middelalderklostre, klatreentusiaster kan glede seg over 4.000 meter høye fjelltopper og naturelskere kan prøve å få et glimt av den supersjeldne kaukasusleoparden.

Nylig ble også det 5.000 år gamle monumentet Carahunge, som er Armenias svar på Stonehenge, åpnet for turister.

Blir du sliten av alle inntrykkene, kan du ta deg en pust i bakken med litt av den lokale, kraftige brandyen og nyte det bedagelige, armenske tempoet.

Armenia er et reisemål som passer fint for deg som ikke har den tjukkeste lommeboka i gata: Her lever du billig. Men du klarer også fint å bruke opp en del penger om du skulle ha lyst til det. Selv om landet ikke har vært av de mest økonomisk velstilte de siste årene, dukker nå flere og flere luksuriøse alternativer opp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer