Hit vil vi i sommer

De fleste bestiller sommerferien i januar. Her ser du hvor vi vil sommeren 2010.

- Tyrkia er den store vinneren på charterhimmelen 2010, sier salgsdirektør i Ving Norge, Christian Grønli. Foto: Ving
- Tyrkia er den store vinneren på charterhimmelen 2010, sier salgsdirektør i Ving Norge, Christian Grønli. Foto: Ving Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Så fort juleskinka, pinnekjøttet eller ribba er fortært, hiver vi nordmenn oss over pc-en eller setter oss ned med sydenkatalogen i godstolen, og begynner å planlegge sommerferien. Når 1. januar er passert, begynner vi ofte å sikre oss sommerferien, og koser oss i julen med å planlegge, sier kommunikasjonsdirektør i Star Tour, Lena S. Petersson.

Ifølge Petersson er januar en måned med stort bestillingstrykk på charterreiser. Star Tour regner med at de vil ha solgt over 40 prosent av alle sommerreisene sine ved utgangen av januar - eller 140.000 solgte charterreiser bare i januar.

Både salgsdirektør Christian Grønli i i Ving Norge og informasjonssjef Helen Begby i Apollo ser den samme trenden i sine pakkereiseselskaper.

- Normalt sett er det i romjulen vi starter planleggingen av neste sommerferie, og begynnelsen av januar - de to-tre første ukene der - er den perioden på året da folk flest bestiller ferien, sier salgsdirektør i Ving Norge, Christian Grønli.

- De aller fleste bestiller ferien i januar, men det har vært en jevn strøm også i høst, sier Begby. Vi bruker gjerne en ferie til å planlegge den neste, sier Helen Begby i Apollo til DinSide.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer