Hjelp, hva skjer!

Vi faller pladask, selv om Noah heldigvis ikke ser ut til å gjøre det.

Ukens vinnerbilde er dette: Noah i svevet. Fotograf er Stian Bjarøy Stubbrud fra Vallemoen i Sør-Audnedal. Foto: Stian Bjarøy Stubbrud
Ukens vinnerbilde er dette: Noah i svevet. Fotograf er Stian Bjarøy Stubbrud fra Vallemoen i Sør-Audnedal. Foto: Stian Bjarøy Stubbrud Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det første vinner i konkurransen om sommerens festligste feriebilde er herved kåret. Seieren, og et vanntett kamera av typen Fujifilm FinePix Z33 går til Stian Bjarøy Stubbrud fra Vallemoen i Sør-Audnedal.

Noah i svevet, kaller fotografen bildet. Vi kan se for oss at de vil få god bruk for et kamera som tåler vann, med slikt aktivitetsnivå.

Drøyt 50 innsendere har til nå meldt seg på, med et stort antall bilder. Dette er et romslig tema som burde åpne for at de fleste kan finne noe i fotomappene sine.

Slik deltar du

Foto via epost: Send inn til sommerfoto@dinside.no

Bilde via MMS: Send inn bilde med kodeord MORO din tekst til 1901. Prisen per melding er 5 kroner.

Men først: Klikk her for konkurransereglene, og mer om hva du kan vinne!

Her er noen flere fra ukens runde - se, bli inspirert, og send inn du også!

Vil du vinne?

I slutten av august vil vinnerbildet fra denne runden, samt 11 andre kunne kjempe om tre FinePix F200 EXR.

Har du like fine bilder? Det er fortsatt fem direkte finaleplasser igjen, og dessuten er alle innsendere med i en ekstra vurderingsrunde for en plass i den tolv bilder store finalen, som kan sikre fine ekstrapremier.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer