Hjelp, jeg skal til Thailand

Usikker på om du tør dra, om flyet går, hva som venter deg?

Skal du til Thailand nå? Her finner du ut hvordan du bør forholde deg. Foto: Per David Jonsson
Skal du til Thailand nå? Her finner du ut hvordan du bør forholde deg. Foto: Per David Jonsson Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bangkoks internasjonale flyplass har vært stengt siden tirsdag 25/11, da demonstranter okkuperte flytårnet og avgangshallen med krav om at statsminister Somchai Wongsawat må gå av.

Dermed har tusenvis av turister blitt rammet, og flere av dem er norske. Akkurat nå sitter 24 nordmenn som reiste ned til Thailand med Apollo fast i Bangkok.

- De skulle reist i går, med et rutefly med Thai Airways. Vi jobber nå med å se på andre løsninger, eventuelt å fly dem hjem fra andre flyplasser, sier Helen Begby, informasjonssjef i Apollo.

- Det er en kjedelig situasjon å ikke få vite når man kommer hjem, sier hun.

Enn så lenge lider ikke de 24 nordmennene noen nød. De er innstallert på et hotell inne i Bangkok sentrum. Her merkes lite til situasjonen. Det er bare på flyplassen det demonstreres. Begby forteller videre at to personer skulle ha reist til Bangkok onsdag 26/11, men disse har blitt tilbudt å endre datoer eller reisemål.

For Apollokunder som etter planen skal fly ned til Bangkok neste uke, er det bare å vente og se hvorvidt flyplassen åpnes igjen.

Tips til Thailand-ferien

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer