Hjelp, jeg skal ut og fly!

Se hvilke muligheter du har.

Tør du satse på at flyet ditt går? Foto: Tom Murphy VII
Tør du satse på at flyet ditt går? Foto: Tom Murphy VII Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du en av mange som etter planen skal ut og reise de nærmeste dagene? Lurer du på hva du skal gjøre?

Her prøver vi å gi deg svar.

Får jeg igjen flybillettpengene hvis jeg ikke drar?

Det kommer an på. Flyselskapene opererer med forskjellige regler. Skal du fly med Norwegian til og med torsdag 22. april, kan du få refusjon eller booke om billetten. Det samme gjelder for SAS for reiser til og med fredag 23. april. Ryanair gir mulighet til å booke om billettene inntil fredag 30. april. Flyr du med Ryanair kan du imidlertid ikke få refundert billettpengene, med mindre flighten du skulle fly med faktisk ble kansellert. Skal du ut og fly med et annet flyselskap, så sjekk info på selskapets hjemmeside.

Jeg vil ikke reise, for hva skjer med hjemturen?

Dersom du skal ut og fly på datoer etter de overnevnte, men ikke har lyst fordi du ikke vil risikere å bli sittende fast og ikke komme hjem igjen, kan du ikke regne med å få igjen pengene eller booke om. Har du fleksible billetter kan du endre avgang, har du økonomibilletter kan du ikke det. (Husk at du har krav på å få igjen skatter avgifter hvis du ikke benytter billetten, uansett om du ikke får tilbakebetalt selve billettpengene.)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer