Hjemme bra, billigferie best

Osloprisene er fortsatt lave, men Bodø blander seg inn i billigtoppen denne uken.

Publisert
Sist oppdatert

De aller billigste charterreisene denne uken, får du om du kan være borte i to uker. Som vanlig er det billigst fra Oslo om du syns det er greit å ta kun fly, og fikse hotell selv. Bodø blander seg faktisk inn i billigtoppen nå, med en flyreise til Tyrkia med Star Tour for kun 995 kroner. Det er vel noe av det billigste vi noen gang har sett fra den kanten av landet. Fra de andre byene i landet er det også attraktive priser denne uken, de aller fleste for reiser med hotell.

De beste prisene

Nå er utvalget i gode reisepriser på sitt beste på denne siden av fellesferien. Det er et stort spenn i aktuelle reisemål som du kan nå til priser under totusen kroner, og det er mulig å finne billigreiser fra store deler av landet, spesielt Bodø, Bergen og Stavanger. Dyrest denne uken er det for deg som vil reise ut fra Kristiansand.

 • Finn de billigste reisekuppene her.
 • Oversikten over gir deg et utvalg av de beste kjøpene du kan gjøre nå. Men merk deg at markedet endrer seg raskt. Vil du sikre deg oppdatert informasjon, bør du følge med i restplassoversikten, eller bestille varsling på SMS.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer