Hjemme hos Bruce, Britney og P. Diddy

I USA florerer kjendisrestaurantene.

Publisert
Sist oppdatert

California

Jennifer Lopez disker opp med latinamerikanske retter som kylling og ris, ceviche (den latinamerikanske varianten av sushi) og empanadas på sitt eget pastellfargede spisested, Madre’s Restaurant.

Adresse: 897 Granites drive, PasadenaTlf.: + 1 – 626 744 0900

Ekstern lenke:Madre’s Restaurante

Wienerschnitzel fra Østerrike møter biceps - og kanskje også politikk? - i restauranten til den nyvalgte guvernør Arnold Scwarzenegger. Restaurantens navn er Schatzi on Main. Møter du opp på en av muskelbergets mer eller mindre berømte sigaraftener er det ikke umulig at du kan spotte en av Arnolds venner fra Hollywood.

Adresse: 3110 Main Street, Santa MonicaTlf.: + 1 - 310-399-4800

Francis Ford Coppola, Robert de Niro og Robin Williams titter gjerne innom i restauranten de eier sammen, Rubico’s i San Francisco. Menyen er fransk og på vinlisten finnes 1.600 viner.

Adresse: 558 Sacremento Street, San FransiscoTlf.: + 1 – 415 434 4100 Britney Spears, Bruce Willis og Sylvester Stallone, er noen av Planet Hollywoods eiere. Restaurantkjeden er stadig konkurstruet og selger like gyselige burgere som t-skjorter. Finnes over hele verden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer