Hola Mallorca!

En uke på Mallorca for 995 kroner eller to for 1.595. Her er ukens beste reisekupp.

Publisert
Sist oppdatert
Utsikt over Palma på Mallorca.
Utsikt over Palma på Mallorca. Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Noe av det billigste på restplassmarkedet denne uken er enukerstur til Mallorca med avreise fra Bergen. Toukersturen til samme sted for 1.595 kroner, er med avreise fra Trondheim eller Bodø. Oslo er nesten underrepresentert som avreisested på restplasstoppen denne uken.

Tilbudene i denne artikkelen er innhentet 26. september. Vi tar forbehold om endringer i priser og tilgjengelighet. For oppdaterte priser og reiser, gå til vår restplassliste. Du kan også få melding om de beste reisekuppene til din mobiltelefon – mer om dette her.

25 beste norske

Vi har samlet 25 av de aller beste restplasskuppene denne uken, fra 995 til 1.998 kroner. Vi har allerede nevnt Mallorca som prispresser, men det er også andre muligheter for gresk, portugisisk eller tyrkiske takter for under 1.998 kroner. Særlig toukersturene er gunstige; du kan nyte 14 dager med strand og vann både på Kreta, i Algarve og Tyrkia for 1.995-1.998 kroner.

 • 25 norske reisekupp, fra Bodø til Stavanger
 • 20 svenske

  Billigst fra Sverige akkurat nå: Fly tur-retur Stockholm-Praha for 578 norske kroner. Vi har samlet 20 svenske reisekupp med utreise fra Stockholm, Malmö og Göteborg. Her er noe av det vi har funnet:

 • 20 svenske under 1.911 norske
 • Ut på tur?

  Vi har mange nyttige verktøy for deg som skal ut på reise:

 • Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted.
 • Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv.
 • Fergeguiden er for deg som skal vannveien til Danmark, Tyskland eller Storbritannia. Her kan du finne ut hvem som seiler hvor, og til hvilken pris.
 • Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.
 • Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer