Hold på trusene!

Trusetyv på ferde ...

Bagasjetyver stjeler truser fra flybagasjen. Foto: Coloubox
Bagasjetyver stjeler truser fra flybagasjen. Foto: Coloubox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du bør kanskje passe ekstra godt på trusene dine neste gang du skal ut å fly - i alle fall om du setter kursen mot Papua Ny-Guinea.

Stjeler bagasje på Gardermoen

Det er det nasjonale flyselskapet i Papua Ny-Guinea, Air Niugini, som ifølge flere utenlandske aviser har problemer med passasjerenes truser - eller egentlig passasjerenes manglende truser ... Det er nemlig rapportert om gjentatte episoder hvor reisende har fått stjålet undertøy fra kofferten under reiser med dette flyselskapet.

Og om du skulle lure: Det er tydeligvis ikke herretruser som er trusetyven(es) favoritt - alle de meldte tilfellene av bortkomne truser dreier seg om dametruser.

Bryter opp låsen

Ifølge den australske avisen News.com.au, er det i alle fall fire rapporterte tilfeller hvor fornærmede kvinner hevder at dere aller beste undertøy er blitt stjålet fra bagasjen, ved innenlands flyreiser med avreise fra hovedstaden Port Moresby i Papua Ny-Guinea.

Stuernes beste pakketips

En av kvinnene som har fått sine truser stjålet, forteller til News.co.eu at låsen på kofferten var brutt opp. En annen forteller at det var kun trusene som var borte fra bagasjen - på tross av langt mer verdifulle gjenstander som også lå i den samme kofferten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer