Hold tett under vann

Det er moro med feriebilder, også under vann. Med en liten hjelper i plast kan du fotografere både koraller og gullfisk i deres rette element.

Publisert

Enhver som har tatt med dykkermaske og snorkel i det våte ferieelementet, kan nok skrive under på at opplevelsene er fantastiske. Ekstatisk kan du svømme blant knallfargede anemoner, lekne gullfisker og farlige murener. Selv i det lunkne og hypersalte Middelhavet, kan du glede deg over fargerike fiskestimer og merkelige undervannsformasjoner. Men feriebildene reflekterer kanskje ikke opplevelsen?

Vannpakken

Er du av den typen som gjerne benytter kameraet så ofte som mulig, og gjerne vil gjøre det både på stranden og under vann? Du trenger ikke kjøpe rådyre undervannskameraer av den grunn. Det finnes flere typer av vanntette poser som du kan putte kameraet i. Vi har funnet én av dem hos Clas Ohlsson. Det er en britisk produsert pose fra firmaet Aquapac. Versjonen du får kjøpt hos Clas Ohlsson koster kun 169 kroner, og passer til lommekameraer. (Maksimal omkrets på kameraet er 225 millimeter. Selve posen måler 185 ganger 115 millimeter.) Produsenten har imidlertid flere størrelser tilgjengelig.

Litt plundrete, men tett

Posen er i svært myk plast med sveisede kanter. Åpningen finner du i den ene enden. Her putter du inn kameraet før du "låser" posen med en mekanisme i hard plast. Det er litt plundrete, ikke så enkelt for den med våte fingre og lange negler. Men når posen først er låst, holder den tett.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer