Hold varmen med stil

EVENTYR: Bytt snøføyk, holke og sørpe med sol, samba og sauna. Her er ti perfekte fluktruter.

Publisert
Sist oppdatert

Snøen hiver seg horisontalt mellom husveggene og holka truer med å ta deg. Naboen klager:

- Hva er vitsen med kulde? Tryvannskleiva og nikkers gir meg ingenting; det er en natur uten innhold. – Naturen på Seychellene derimot, sier hun henvendt til snøkavet som dasker mot vindusrutene. – Hva er vitsen med kulde, egentlig?

DinSide pakker tursekken og gir deg vinterens mest optimistiske tips til hvordan slå i hjel vintermånedene.

1. Her er det varmt

Ikke alle steder sørpå er like varme hele tiden. Velger du deg for eksempel Barcelona eller Madrid kan du risikerer du å støte på stusselige 4-5 grader. Vil du ha mest mulig varme i november, bør du reise til Phuket, Thailand. Her er gjennomsnittstemperaturen 27 grader i november. Eller dra til Karibia hvor temperaturen ligger godt plassert på 25 plussgrader.

Les mer:Hvor reiser du når

2. En, to, chachacha

Tango? Magedans? Samba? Med noen trinn trimmes humøret, koordinasjonen, kondisjonen og muskulaturen, samtidig som den øker mulighetene for en urliten flørt; dans er kanskje den beste medisinen mot vintergruff og glattholke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer