Holder det mål?

Hvor mye kan man egentlig skrive av på startvansker-kontoen?

Publisert
Sist oppdatert

Møte med hotellet: DinSides taxi stopper midt i en byggeplass. Hotellet er nytt og fint, og - men det bygges, bores, drilles og sjaues på alle kanter. Støvskyen står.

Men når vi først kommer opp trappen til hotellet og inn i lobbyen er det langt fra kaos. Interiøret er sobert og stilrent, atmosfæren hektisk, og personalet er overstrømmende vennlige.

Dette er et gjennomgående tema gjennom hele vårt besøk, uansett om alt går på skinner, eller innimellom skurrer litt: Personalet er vennligheten selv.

Rommet: Vi fikk tildelt rom i tredje etasje, den svenske, ut mot Norra Bantorget. Utsikten kunne vært bedre, selve torget er en fortsatt en byggeplass og biler kjører kontinuerlig rundt plassen - men når parken utenfor er ferdig, vil det nok være hakket hyggeligere.

Se bilder fra hotellet

Det er få muligheter til å regulere temperatur på rommet (valgmuligheter var pluss minus tre grader), og ingen muligheter til å sette opp temperaturen på badet, som var litt kaldt. Store panoramavinduer mot parken blir nok flott når den er ferdig, men de kunne ikke åpnes. Stort minus.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer