Horisontal middag

PÅ SENGEKANTEN: Flere restauranter byr deg nå til sengs for vin og mat. Fordelen er at sjenansen forsvinner under dynene, ulempen er at det er null saus og suppe på menyen.

Carpaccio i på sengekanten? Styr mot for eksempel Duvet Restaurant & Lounge i New York.

Foto: www.duvetny.com Foto: http://www.duvetny.com - ikke til gjenbruk
Carpaccio i på sengekanten? Styr mot for eksempel Duvet Restaurant & Lounge i New York.

Foto: www.duvetny.com Foto: http://www.duvetny.com - ikke til gjenbruk Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Foie gras og carpaccio på sengekanten? En rekke restauranter - blant annet i Amsterdam, New York, Miami, Roma og Bangkok - serverer nå gjestene maten i sengen.

- Vi må være forsiktige med spagetti, nudler og alt som det er lett og søle med, sier Sabina Belkin, innehaver av senge-restauranten B.E.D.

Suppe er naturligvis eskludert fra menyen. B.E.D. åpnet i 1999 og hyrer jevnlig DJs og band til etablissementet.

Dette ifølge Reuters, CNN og den spanske avisen El Mundo.

Lett å sjekke

- Dette er en helt ny opplevelse, sier 30 år gamle David på sengekanten på Highline i New York til Reuters. - For en date kan stedet være utmerket og dristig.

- Du opphever de sosiale sperrene mens dere ligger sammen i en seng, sier eier av New York-filialen av Miami- restauranten B.E.D. - Folk begynner stivt, men innen en halvtime er gått lener folk seg over hverandres mager.

Og hygieneproblemer later ikke til å være til hinder for sengekosen: Hos Duvet Restaurant & Lounge i New York blir sengetøyet byttet på mindre enn 35 sekunder av en patrulje iført pyjamas.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer