Høstens nye direkteruter

Det er Rygge som kan skilte med nyhetene.

Foto: Luis Valdez
Foto: Luis Valdez Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

DinSides guide til direkteruter til utlandet fra norske flyplasser er nå oppdatert.

Når vi teller over, viser det seg at vi har 193 direkteruter å velge mellom fra 12 forskellige flyplasser.

Tidene er ikke strålende for flyselskapene for tiden, så det er ikke veldig mange nye ruter som dukker opp så vidt vi vet foreløpig. Men lavprisselskapet Ryanair klinker til med åtte nye ruter fra Rygge. I våres utvidet det irske selskapet også rutetilbudet fra Haugesund.

Oppsving for Rygge

Fra september/oktober/november kan du fly fra Rygge til Alicante (denne ruten har også Norwegian), Barcelona (Girona), Bremen, Brüssel, London, Madrid, Milano og Stockholm med Ryanair. Selskapet er også åpne for å starte flere ruter fra Rygge, dersom det lar seg gjøre. Grunnen er selvsagt at Rygge er en bedre tilgjengelig flyplass for folk som bor i osloområdet enn Torp. Mens Torp ligger 110 km unna, ligger Rygge bare 66 km unna Oslo.

Til London for 102 kroner

Og det kan virke som om ikke folk helt har fått med seg dette. Det er i hvert fall latterlig billige billettpriser på Ryanairs flyvninger til London i oktober, når ruten åpner. Det er mange avganger til en krone - inkludert skatter og avgifter betyr det at du kan komme deg til London for to kroner tur/retur, men da er ikke kortavgiften på 100 kroner tatt med. Totalprisen blir da 102 kr. Eventuell bagasjeavgift kommer i tillegg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.