Høstferie på salg

REISEKUPP: Boston og New York fra 3.500 kroner, Her er kuppene som får deg til å smile hele veien til reisebyrået.

Publisert
Sist oppdatert

Høst er faktisk ferietid for mange av oss. Og reiseoperatører og flyselskaper guffer opp prisene. DinSide erfarer likevel at den som shopper på Internett og leter i avisenes annonser, kan finne gunstige tilbud også i høstferien.

Finn ut når det er høstferie i ditt fylke i DinSides feriekalkulator.

USA

Flyselskapene starter gjerne opp priskampanjer i etterkant av sommeren: slik håper de på å vedlikeholde reiseaktiviteten. British Airways kjører i perioden 1. september og frem til 30. juni tilbudskampanjer på flybilletter til USA:

 • Boston fra 3.383 kroner
 • New York fra 3.381 kroner
 • San Francisco fra 3.899 kroner

  Prisene er hentet hos Ebookers og inkluderer ikke skatter og avgifter.

  Skandinavisk ferie

  Colorline har flere gode tilbud i forkant av ferien. Badeferie i Danmark for to voksne og to barn koster fra 1.650 kroner, og byferie i Århus, Ålborg og Skagen koster fra 560 per person.

  Du kan i tillegg spare noen slanter på å kjøpe kosmetikk og vin på taxfree ombord på fergene. Hvem som er billigst og hvilke strekninger som tilbyr billigste varer finner du ut i DinSides ferske pristest.

 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer