Høstferie til 1.500 kroner

Kryss landet om du jakter på de billigste høstferiene.

Publisert
Sist oppdatert

Ikke før har krapylene startet skolegangen igjen etter sommeren, før høstferien er like rundt hjørnet. Ukene fra 27. september til 12. oktober er perioden der de fleste har fri, og selv om denne ferieuken fra gammelt av gjerne kalles potetferie eller lignende, så er det de færreste som i disse dager er engasjert i innhøstingsaktiviteter i jordbruket. Så hva gjør man da? Reiser på høstferie, selvsagt. Vi har samlet inn noen tilbud og alternativer som er ledige akkurat nå, og det heteste sparetipset er å reise fra vest når det er ferie i øst, og omvendt.

Når er høstferien og andre skoleferier? Her finner du svar for hele landet. Merk at noen har fri en hel uke, mens andre har fri to eller tre dager før helg, og noen ikke har høstferie i det hele tatt.

Skroll ned for mer.Vil du reise billigst mulig i høstferien, velger du å reise fra flyplasser i områder der høstferien er lagt til en annen uke enn hva som gjelder der du bor.

Et eksempel er den billigste reisen vi finner fra Norge, en tur fra Bergen til Santorini for 1.498 kroner. Den går lørdag 27. september, en uke før høstferien i Hordaland og andre vestlandsfylker. Dette er imidlertid riktig dato for høstferien i for eksempel Oslo, Akershus, Agderfylkene, Buskerud og Oppland. For de som starter høstferien første uke i oktober, går de billigste norske reisene i skrivende stund fra Oslo – for eksempel en reise til Menorca for 2.495 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer