Høstjakt på billigbilletter

Det er snart høst, og klart for jaktsesongen på billige flyseter.

Høstjakt på billigbilletter
Publisert
Sist oppdatert

I dag åpner Norwegian lukene for dem som vil prøve noe annet enn å fylle bingen hos SAS/Braathens. Miniselskapet har slitt med kapitalinnhentingen i et tørt marked, og har hatt leveranseproblemer på flyene de skal bruke. Lovet oppstart 1. september blir derfor forsinket. Stavangerruten vil ikke starte før 8. september, og de øvrige rutene blir noe begrenset fra 1. til 8. september. Selskapet lover at de ordinære rutene skal gjelde fra 9. september.

Konkurranse innenriks

Men prisene skal fortsatt være lave. Fra 390 kroner skal du betale for en strekning i Sør-Norge. Selskapet flyr fra Oslo til Stavanger, Bergen, Trondheim og Tromsø. Dessuten flyr de mellom Stavanger og Newcastle.

Dette er priser som allerede har skapt gode tider for tilbudsjegeren. Både SAS/Braathens er allerede i gang med sine mottiltak. SAS reklamerer for eksempel med kampanjepriser for weekendreiser fra Oslo til 13 byer i hele Norge. I sør er laveste pris 694 kroner, og til og fra Nord-Norge må du betale fra 1.294 kroner. Braathens har samme pris på sitt nettilbud for tur-reiser på utvalgte ruter direkte til og fra Oslo. Du kan ikke reise søndag, og må være borte en natt eller flere i helg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer