Høstsalg under tusen

Denne uken får du både flyreisen og hotellopphold for under tusenlappen fra flere steder i Norge og Sverige. Og frister ikke langreisen, kan du ferge deg til spaopphold i Danmark.

Publisert
Sist oppdatert

Prisene holder seg fortsatt under tusenlappen også denne uken, og nå kan du fråtse i full pakke for under tusenlappen både fra Norge og Sverige. Det er også billig fra Trondheim denne uken, og godt med ledige reiser fra de andre store byene i landet. Husk at tilbudene stadig endres - hold deg oppdatert ved å sjekke restplassoversikten.

Billig med bosted

Siden midten av august har de aller billigste reisene vært de som kun inkluderer en flybillett. Slik er det ikke denne uken. Flere reiser er tilgjengelig til under tusenlappen, også for deg som ikke vil fikse bosted på egen hånd. Oslo og Trondheim troner øverst på ukens lavprispall, og reiser til Mallorca er det mest av nå, likeså er det flere til Kypros og Kanariøyene. Det er kun noen dager og uker igjen av sommersesongen med reiser til øyene i Hellas og til Tyrkia. Skal du sikre deg badeopplevelser i Middelhavet før høsten melder seg, er det snart siste mulighet.

Se de billigste norske reisene her

Reiser fra hele landet

Selv om du ikke slipper med tresifrede beløp fra andre deler av landet, er det også billig å reise fra Bergen og Stavanger. Vi har også funnet relativt rimelige reiser fra Tromsø og Bodø. For eksempel 1.395 kroner for en uke på Kreta med avreise fra Bergen. Eller 2.395 for syv dager på Mallorca med utreise fra Bodø.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer