Høstsol og varme for 2.100

Den billigste solreisen denne uken er en tur til Gran Canaria for 2.095 kroner.

Publisert
Sist oppdatert

Det er mørkt når du står opp, og ikke mange timene dagslys igjen etter at du har spist middag. Dette går bare en vei. Mot mørket.

Det er bare ni uker igjen til jul, faktisk!

Nok grøssere nå. Drøm deg heller bort til varmere strøk.

Denne 14-dagersreisen er det tromsøværingene som kan hive seg på, for flyet går fra Tromsø lørdag 20. oktober. Til den nette sum av 2.095 kroner er hotellinkludert, men vil du heller fikse overnatting selv, betaler du bare 1.395 kroner.

Ellers er det glissent med gode priser på restplassene nå på høsten. Men er du villig til å spandere 3.000 kroner på en sydentur, kan du for eksempel velge noen av disse:

 • En uke i Gambia, utreise fra Oslo 22/10
 • En uke i Egypt, utreise fra Oslo 25/10
 • En uke på Gran Canaria, utreise fra Bergen 19/10
 • En uke på Tenerife, utreise fra Stavanger 21/10
 • Flere restplassreiser:

  Lavpriskrig i luften

  Ellers er jo den berømte flypriskrigen i gang. Mandag la SAS ut "titusener" av billetter til sine 11 nye sommerdestinasjoner til 249 kroner hver vei. Sterling svarte med å legge ut "tusenvis" av billetter til 11 av sine reisemål til 99 kroner hver vei. Og Norwegian har lagt ut masse billetter til 199 kroner hver vei. Ryanair svarer med supersalg og billetter helt ned i 40 kroner til sine reisemål fra Torp og Haugesund.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer