Hot i København

Skal du til København? Sjekk hva som er hot i byen.

Publisert
Sist oppdatert

Våren er på vei, og det er mange som unner seg en aldri så liten storbytur til vår nærmeste skikkelige storby, København.

År etter år kommer København høyt oppe på listen over byene vi nordmenn besøker mest. Har du vært der før? Sett Tivoli, trasket opp og ned Strøget, tatt en øl i Nyhavn?

I en millionby som København skjer det stadig noe nytt. Nye restauranter, kafeer, barer, butikker og hoteller åpner. Vi har fått hjelp av Visit Danmark til å plukke ut de stedene som er hotte i København akkurat nå.

Så da er det bare å begynne å planlegge turen!

Dette er hot i Kongens by i vår:

Hotte spisesteder

København har blitt en gastronomisk perle. I dag finnes det 30 spisesteder som anbefales av Michelinguiden - tre av dem har stjerner. Men ikke alle gode restauranter er "oppdaget" av Michelinguiden. Her er noen fine forslag til steder det er hot å spise på i byen:

Restaurant Sult ligger i Filmhuset, og serverer en helgebrunsj som er viden kjent. Den koster 195 danske kroner, og inkluderer kaffe. Adresse: Vognmagergade 8b

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer