Hot, smått og sexy

BILDESPESIAL: Sixpack, sol og sjø. Sommerens badebuksemote for machomenn fordrer situps og et stort glis.

Publisert
Sist oppdatert

Hawaii kommer til en strand nær deg, og med dette får gutta shorts i rosa, turkis, grønt, blått og gult. Og buksene blir i motsetning til hva som er tilfelle når det gjelder bademote for jenter, slett ikke mindre. Hva mer kan en kvinne be om?

>>> BILDESPESIAL: Sommerens badebuksemote for gutta

Nostalgi

Speedo-buksene er - fortsatt - forbeholdt konkurransesvømmerne. Ikke la noen overbevise deg om noe annet. Selv Speedo lager kule, løse badebukser som ikke flasher mer enn det som strengt tatt er nødvendig. Badebuksene er løse og snøres igjen i livet.

Den som likevel vil ha det smått og trangt har mulighetene. Flere badetøyfabrikanter tilbyr de ubeskjedne et assortert utvalg av trange lycrasaker. Og gjerne i rosa og andre florale farger. Disse antrekkene fordrer at man kanskje venter til sixpacken er mer fremtredende enn kroppsfettet, hvis man da ikke velger å kle av seg med et godt glis - valgmulighetene er mange.

Selv om mye av herrebadeantrekkene lages i større format enn bikiniene, er materialvalgene badevennlige. Lettvektsbomull og hurtigtørkende blandinger er brukt til buksene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer