Københavns beste hotell?

Hotel Citizen M er ikke for alle

Om du ikke har glede av å «tisse i et dusjkabinett» så er er ikke dette hotellet for deg.

Test av Hotel Citizen M: Københavns «beste hotell» ligger midt i smørøyet, ved Tivoli, Rådhusplassen og Strøget - men det passer ikke for alle ... Video: Kristin Sørdal Vis mer
Publisert

Vi ønsket å teste ut noen av de som rangerer som Københavns beste hoteller. Ved søk på TripAdvisor kommer Hotel Citizen M opp som hotellet med best verdi i København - så da dro vi dit.

Hotellet ligger riktignok svært sentralt, rett ved Rådhusplassen og dermed innenfor kort avstand til attraksjoner som Tivoli og Strøget, men det er mye ved dette hotellet som ikke tiltaler oss noe spesielt - og det vil vi tro kan gjelde mange. I alle fall alle som reiser i par, om det er med kompisene eller med partneren. Og er dere et godt voksent par på kosetur i Køben: Ligg unna!

Velkommen

Allerede ved ankomst skjønner vi at dette hotellet kanskje ikke er helt som «vanlige» hotell. I en liten gang på bakkeplan blir vi hilst velkommen av en pappdukke, en fancy hyllevegg med røde kunstgjenstander - og moderne musikk. Eneste mulighet, er å stige inn i heisen og trykke oss opp til toppen.

Vel oppe blir vi møtt av en ansatt som guider oss gjennom den elektroniske innsjekkingen - som foregår på en selvbetjent skjerm. Du programmerer romkortene selv, og kan selv bestemme hvor mange kort du trenger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer