Hotel Gansevoort

Publisert
Sist oppdatert

Mer stjernekvalitet er det over Hotel Gansevoort som ligger i helcoole Meatpacking District, og som har blitt omtalt av både Wallpaper, New York Times, Travel and Leisure og Conde Nast. Med basseng på taket og utsikt til Hudson River fra rom høyere enn 5. etasje, lokkes også stjernenavn hit. Ikke alle deler av hotellet er helt ferdig, men de 187 rommene hvorav 20 er hjørnesuiter, står klare for gjester. I hotellbassenget kan du høre musikk under vann, på rommet er det LCD eller Plasma-TV, CD-spiller samt trådløs telefon. Enkelte rom har også DVD-spiller og hjemmekinosystem. I hotellets penthouse kan du kose deg foran peisen, eller duppe i boblebadet.

Bor du her, garanterer hotellet deg en køfri inngang til klubben Aer, 50 meter unna, et interessant tilbud for noen. Rom fra 435 dollar, cirka 2.820 kroner. Suite fra 675 dollar, cirka 4.376 kroner. Spesialpakker er også tilgjengelige, blant annet hotellpakker som inkluderer en erotisk reisepakning med vibrator og oljer ... Et hotell med selvtillit!

Fakta:Hotel Gansevoort18, 9th Ave (at 13th Street)New York+1 212 206 6700

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.