Hotel on Rivington

Publisert
Sist oppdatert

Et 21 etasjers glasstårn på hippe Lower East Side er noe av det som bør friste mest for shoppingbesøkende med hang til trendy barer og restauranter og relativt kul men rimelig overnatting. Selv om deler av hotellet fortsatt er under konstruksjon, har Hotel on Rivington mottatt høyttravende og positiv omtale fra magasiner som New York Magazine, Time Out, Nylon Magazine og Metropolis Magazine. Det ligger i gangavstand til nabolag som East Village, Soho, Nolita, Chinatown og Little Italy, og betryggende langt unna turistmagneten Times Square - betryggende for reisende til New York som liker å se på seg selv som gjenbesøkende storbyvankere, fremfor måpende turister.

Rommene på Hotel on Rivington har gulv-til-tak-vinduer, og innglassede baderom. Flere har også private terrasser. Gjennomsnittstørrelsen på rommene er 35 kvadratmeter, noe som regnes som stort i New York. Flat-TV, CD-spiller og MP3 er selvfølgeligheter, og som en spennende detalj kan nevnes at gardinene trekkes automatisk fra idet du mottar din bestilte wake-up-call.

Og det beste her er kanskje prisen: Hos Expedia finner vi dobbeltrom i juni for 235 dollar per natt, cirka 1.524 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.