Hotell bare for barn

Dr. Brandts barnehotell - det nye helgetilbudet for foreldre uten barnevakt.

Publisert
Sist oppdatert

Oppdatert april 2010: Det ble til sist aldri opprettet et barnehotell i lokalene, og lokalene brukes nå til andre formål av andre eiere.

Til våren kan du sende barna dine på eget hotell i helgene i den mye omtalte Pilestredet Park i Oslo. Noen mødre kan nok rynke litt på nesen med tanke på å levere fra seg poden til totalt fremmede over natten, men for Elaine Kobbeltvedt er det nye hotellet en drøm hun har ruget på i over 15 år.

- Jeg har selv fire barn, og kommer opprinnelig fra Skottland. Da jeg kom til Norge hadde jeg ikke det samme nettverket med venner og familie rundt meg som mange andre har. Det var da ideen om et barnehotell kom, sier Kobbeltvedt til DinSide.

Se bilder fra det nye hotellkonseptet her ...

Nytenkning

Hotelleieren har drevet barnehage i snart 20 år og har åpnet flere barnehager i Bergen og Oslo siden hun kom til Norge. Hun har nytt stor suksess rundt det å ha omsorg for andres barn. Barnehotellet i Oslo vil åpne på nyåret, og bare små detaljer gjenstår før kronen kan settes på verket. Hovedsakelig vil tilbudet fungere slik:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer