Hotell for de ekstreme

Endelig et hotell for de ville - i mars åpner et ekstremsporthotell i Den dominikanske republikk.

Publisert
Sist oppdatert

De mest ekstreme turistene er gjerne de som reiser med flashy utstyr som kan ta dem til de store adrenalinhøydene. Nå åpner et hotell beregnet på disse turistene. eXtreme Hotels kaller grunnleggeren konseptet som er tenkt å bli en kjede etterhvert. Det første hotellet lanseres formelt 12. mars på Den dominikanske republikk.

 • Se noen av hotellets bilder som viser kiteforholdene i området.
 • Vind og bølger

  Hotellets beliggenhet i Cabarete, er perfekt for den som jakter på vind og bølgekraft. Stranden er kjent for sine bølger og vind med flotte forhold for kiteboarding og surfing. Dessuten er det muligheter for dykking, wakeboard, golf, motorcross og ridning i området.

  Det nye hotellkonseptets første eiendom får 20 rom. Hotellet skal ha egne instruktører på plass, og godt med plass til å stue utstyr. Hvert rom har egne skap for å låse inn kostbart kite- og surfeutstyr, og hotellet har egne badekar for å skylle utstyr i, samt luftkompressorer for kitene. I tillegg blir det fasiliteter for skateboarding på land, og fri internettilgang i strandbaren.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.