Hotell for single

I Østerrike har det åpnet et hotell og spa for single ...

Publisert
Sist oppdatert

Aviva Resort & Spa heter hotellet, som ligger grønt plassert på den tsjekkiske grensen, 230 kilometer fra Praha, 250 kilometer fra München og 240 kilometer fra Wien. Her skal du konne komme som enslig, men du skal altså ikke behøve å føle deg ensom av den grunn. Her legges det opp til at du skal kunne treffe frender med like interesser, og ha et hyggelig og sosialt opphold, om det er det du ønsker.

Singlesresortet har tre målgrupper; de som ønsker å trekke seg tilbake og tilbringe tid alene, de som ønsker å treffe likesinnede for aktiviteter som de interesserer seg for (vandring, sport, skjønnhet, etc.), og mennesker som rett og slett verdsetter å treffe og kommunisere med nye mennesker.

Her er et stort aktivitetsprogram, og også et ego-program for deg som virkelig vil pleie deg selv. Alle hotellrommene har store panoramavinduer og utsikt, og er utstyrt med store senger.

En natt koster 98 euro per person per rom søndag til fredag, og 128 euro fredag til søndag. Da får du tilgang til velværeavdelingen, aktivitetsprogrammet, frokostbuffet og ettermiddagscoctail.

Aviva Singlesresort.Foto: Aviva Foto: Aviva
Aviva Singlesresort.
Foto: Aviva Foto: Aviva Vis merMer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer