Reisetips:

Hotell: Ikke glem dette

Sju ting du alltid skal spørre om når du sjekker inn.

SMART INNSJEKK: Hotellene elsker gjester som søker det lille ekstra og som derfor får en god opplevelse. Ikke vær beskjeden, men vær høflig. Foto: Odd Roar Lange/The Travel Inspector
SMART INNSJEKK: Hotellene elsker gjester som søker det lille ekstra og som derfor får en god opplevelse. Ikke vær beskjeden, men vær høflig. Foto: Odd Roar Lange/The Travel Inspector Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Når du skal bo på hotell handler det om mer mye mer enn bare prisen for oppholdet.For hvem vil ikke ha det beste rommet uten at det koster noe ekstra? Og det er stor forskjell på å bo på hotell og bare det å ha en enkel overnatting før man haster videre.Derfor handler alltid om å gjøre oppholdet ditt best mulig, og det dreier om de små detaljer som gir den store forskjellen.

Dette bør du gjøre når du sjekker inn.

Bytt rom hvis du er misfornøyd.

Du vil sannsynligvis heller ha rom med utsikt til sjø, fjell, byen eller parken, og helst ikke utsikt mot bakgården.Derfor bør du sjekke litt på forhånd, og seinest ved ankomst, hvor de beste rommene er.Og så er det bare å spørre om å få et av disse når du bestiller - eller ved innsjekk.Eventuelt, be på en høflig måte om å få bytte hvis de gir deg et annet rom enn det du ønsker.

Hjørnerommet på hotellet er de største. Og unngå alltid hotellrom rett over nattklubben.

Dette er enklest dersom du går for en tidlig innsjekk på hotellet. Og helst etter at utsjekkingsrushet etter frokosten er unnagjort.Les også: Dette kan du stjele med deg fra hotellet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer