Hotell uten fasiliteter

Hun drømte om varme bad og trening, men alt var stengt.

Publisert
Sist oppdatert

Hun skulle pleie helsen på Costa del Sol, men var uheldig med hotellet.

Hotellet var konkurs

Klager var plaget av muskel- og senebetennelse, og valgte derfor et hotell med mulighet for varme bad og regelmessig trening. Hotell Santa Clara hadde både varmt basseng, treningsrom og sauna. Dessverre var disse fasilitetene, samt bar og restaurant stengt. Årsaken var i følge resepsjonen at hotellet var gått konkurs, og nå ble drevet på bankenes godvilje.

Dette var ikke det eneste problemet klageren møtte: Rommet ble stående uten vann i to dager, og var forøvrig både skittent og fult av kakerlakker. Forøvrig forårsaket kokeplaten stadige sikringsbrudd, og ble ikke reparert i løpet av oppholdet.

Visste ikke

Operatøren Haga Reiser ble først klar over at hotellets fasiliteter var stengt når klager ankom, og beklager dette. Da de ble gjort kjent med problemene, fikk klager tilbud om nytt rom på et billigere hotell, og flyttet fem dager etter ankomsten til Costa del Sol. Selskapet sier at klager ikke ga beskjed om vannproblemene før ved flyttingen, og at de heller ikke ble gjort oppmerksomme på de andre problemene med rommet. Derfor fikk de ingen mulighet til å rette opp disse problemene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer