Hotellene du aldri glemmer

Lei av å bo på hoteller som ser helt like ut, uansett hvor i verden du er?

Nei, vi har ikke glemt å snu bildet. Dette er nemlig et av de svært originale hotellrommene du kan tilbringe natta i på Propeller Island i Berlin. I dette rommet er alt opp-ned - dette er et bildet av taket i rommet. Foto: Lars Stroschen
Nei, vi har ikke glemt å snu bildet. Dette er nemlig et av de svært originale hotellrommene du kan tilbringe natta i på Propeller Island i Berlin. I dette rommet er alt opp-ned - dette er et bildet av taket i rommet. Foto: Lars Stroschen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

VirtualTourist har skrudd sammen en liste med ti uvanlige steder du kan overnatte på ferien – steder du garantert ikke har overnattet før. Hva med en natt i et fengsel eller i en togvogn?

- Man har som regel begrenset med tid på ferien, og da er det ingen grunn til å ikke la overnattingsstedet også være en del av reiseopplevelsen, sier Giampiero Ambrosi, direktør i VirtualTourist.

Les også: Europas skjulte hotellperler

Her er ti gode forslag til overnattingssteder du virkelig husker.

1. Edisto River Treehouses

Canadys, South Carolina

Perfekt for deg som nekter å bli voksen. Ikke bare er det utrolig gøy å bo i ei trehytte – disse hyttene har forhåpentligvis også en litt høyere standard enn ditt barndoms kjære plankeskur.

Hyttene ligger skjult i trærne ved elvekanten, ute av syne for andre – men med en fantastisk utsikt for deg. Om natten er det helt stille – kanskje bortsett fra en ugle som tuter litt i ny og ne.

Les også: Skrudde hoteller

Hyttene er fullt møblerte med kjøkken, senger, utendørsgrill og spiseplan, og har plass til mellom to og åtte personer, alt etter størrelsen på hytta.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer