Hotellenes lokkebilder

Slik ser det EGENTLIG ut.

Foto: Oyster.com
Foto: Oyster.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Enhver som har reist litt vet at hotellenes skrytebilder sjelden er helt representative. Slik er det alltid med reklamebilder. Pizzaen ser alltid bedre ut i reklamen enn i virkeligheten. Modellen er tynnere og har penere hud i reklamen enn i virkeligheten. Og hotellrommet ser større ut på bilde enn i virkeligheten.

Det bør ikke komme som noen overraskelse på noen. Likevel er det morsomt å se Oyster.coms såkalte photo fakeout-eksempler. På bildet over vises stranda ved hotellet Gran Bahia Principe Punta Cana i Mexico. Den er altså på langt nær så øde og rolig som hotellets bilde tilsier. Men så kan du heller ikke forvente å ha stranda for deg selv hvis hotellet er av en viss størrelse og/eller ligger i nærheten av andre hoteller. (Se forøvrig flere photo fakeout-eksempler her.)

Se virkelighetens ferieparadis

Oyster.com er en reisenettside der bruker skriver anmeldelser av forskjellige hoteller (for det meste nord- og sør-amerikanske). De legger også inn egne bilder fra ferien. Dermed kan man se mer reelle bilder av hotellet før man eventuelt bestiller der. Tripadvisor gjør samme nytten. Her legger også brukere inn egne bilder som ikke er tatt med vidvinkel og behandlet i Photoshop.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer