Hotellenes sommertilbud

Hvor lett er det egentlig å finne rom til lokkeprisen? Vi har testet.

Nesten alle norske hotellkjeder lokker med sommerpriser. Vi har sjekket om tilbudene faktisk finnes. Foto: Thonhotels.no
Nesten alle norske hotellkjeder lokker med sommerpriser. Vi har sjekket om tilbudene faktisk finnes. Foto: Thonhotels.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sommeren er her, og norske hoteller sliter med å fylle kapasiteten, nå som nordmenn rømmer til syden, og forretningsreisende har ferie.

Dermed drar så og si alle de store kjedene i gang sommertilbud for å lokke til seg gjester.

Dobbeltrom fra 600 kroner på et norsk hotell er ikke så ille. Men hvor lett er det egentlig å finne disse prisene?

DinSide har sjekket sommertilbudene til følgende hotellkjeder: Choice, Thon, Rica, Scandic, First, Best Western og Norlandia. Vi noterte først hva slags sommertilbud det lokkes med, så prøvde vi å bruke nettjenestene til å finne hotellrom til denne tilbudsprisen på helt vilkårlige datoer i tilbudsperioden (som som regel er juli og første del av august).

Utålmodig? Skroll nedover og les konklusjonene for hver kjede i uthevet skrift.

Tips: Skal du finne hotellrom til rimeligste pris, kan det være kjappest å ringe direkte til hotellet og be dem lete frem datoene med laveste rompriser.

Choice Hoteller

Sommertilbudet Choice-kjeden lokker med er at det ikke koster mer enn 295 kroner per person i dobbeltrom. Dette gjelder flere hoteller i Skandinavia - hotellene i Oslo, Bergen, Göteborg, Stockholm og København, men også hoteller i Kragerø, Son, Arendal og Riga.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer