Hotellenes sommertilbud

Hvor lett er det egentlig å finne rom til lokkeprisen? Vi har testet.

Nesten alle norske hotellkjeder lokker med sommerpriser. Vi har sjekket om tilbudene faktisk finnes. Foto: Thonhotels.no
Nesten alle norske hotellkjeder lokker med sommerpriser. Vi har sjekket om tilbudene faktisk finnes. Foto: Thonhotels.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sommeren er her, og norske hoteller sliter med å fylle kapasiteten, nå som nordmenn rømmer til syden, og forretningsreisende har ferie.

Dermed drar så og si alle de store kjedene i gang sommertilbud for å lokke til seg gjester.

Dobbeltrom fra 600 kroner på et norsk hotell er ikke så ille. Men hvor lett er det egentlig å finne disse prisene?

DinSide har sjekket sommertilbudene til følgende hotellkjeder: Choice, Thon, Rica, Scandic, First, Best Western og Norlandia. Vi noterte først hva slags sommertilbud det lokkes med, så prøvde vi å bruke nettjenestene til å finne hotellrom til denne tilbudsprisen på helt vilkårlige datoer i tilbudsperioden (som som regel er juli og første del av august).

Utålmodig? Skroll nedover og les konklusjonene for hver kjede i uthevet skrift.

Tips: Skal du finne hotellrom til rimeligste pris, kan det være kjappest å ringe direkte til hotellet og be dem lete frem datoene med laveste rompriser.

Choice Hoteller

Sommertilbudet Choice-kjeden lokker med er at det ikke koster mer enn 295 kroner per person i dobbeltrom. Dette gjelder flere hoteller i Skandinavia - hotellene i Oslo, Bergen, Göteborg, Stockholm og København, men også hoteller i Kragerø, Son, Arendal og Riga.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.