Hoteller i storbyen

Her er forslag til hvor du bør bo i byer som Paris, København, New York, London og Barcelona.

Foto: Britain on View
Foto: Britain on View Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tenkt deg på storbyferie? Det er såre enkelt å finne flybilletter (men pass på at du ikke faller for de billigste billettene, det er ikke alltid det lønner seg). Hoteller er det verre med.

I storbyfavoritter som Roma, London og New York er det drøssevis av hoteller å velge mellom. Det er ikke alltid så greit å vite hva som er et godt valg.

DinSide skriver støtt og stadig om hoteller som får gode skussmål av reiseekspertene, og vi tester også et og annet hotell selv. Her har vi samlet artiklene om hoteller i de mest populære storbyene, slik at du kan se hvilke hoteller du bør sjekke ut når du skal bestille rom til storbyferien.

Paris

Vi begynner med Paris. Reiser du uten budsjettbegrensninger, er det Four Seasons Hotel George V du skal velge. Dette luksushotellet ble nylig kåret til et av verdens beste storbyhoteller. Men, mest sannsynlig vil du bruke tusenlappene dine på å finne på ting i Paris, så da er det bedre å sjekke om det er ledig rom på en av disse hotellperlene i Paris. For en litt annerledes og mer autentisk opplevelse kan du bo på et hyggelig b&b i Paris.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer