Hoteller i storbyen

Her er forslag til hvor du bør bo i byer som Paris, København, New York, London og Barcelona.

Foto: Britain on View
Foto: Britain on View Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tenkt deg på storbyferie? Det er såre enkelt å finne flybilletter (men pass på at du ikke faller for de billigste billettene, det er ikke alltid det lønner seg). Hoteller er det verre med.

I storbyfavoritter som Roma, London og New York er det drøssevis av hoteller å velge mellom. Det er ikke alltid så greit å vite hva som er et godt valg.

DinSide skriver støtt og stadig om hoteller som får gode skussmål av reiseekspertene, og vi tester også et og annet hotell selv. Her har vi samlet artiklene om hoteller i de mest populære storbyene, slik at du kan se hvilke hoteller du bør sjekke ut når du skal bestille rom til storbyferien.

Paris

En god seng, en real frokost, og ok beliggenhet. Det er det vi forventer av et storbyhotell. Foto: Lotus Head
En god seng, en real frokost, og ok beliggenhet. Det er det vi forventer av et storbyhotell. Foto: Lotus Head Vis mer
Slik ser hotellrommet på Doubletree Courthouse ut. Les anmeldelsen ved å klikke på lenken til venstre. Foto: Stine Okkelmo
Slik ser hotellrommet på Doubletree Courthouse ut. Les anmeldelsen ved å klikke på lenken til venstre. Foto: Stine Okkelmo Vis merVi begynner med Paris. Reiser du uten budsjettbegrensninger, er det Four Seasons Hotel George V du skal velge. Dette luksushotellet ble nylig kåret til et av verdens beste storbyhoteller. Men, mest sannsynlig vil du bruke tusenlappene dine på å finne på ting i Paris, så da er det bedre å sjekke om det er ledig rom på en av disse hotellperlene i Paris. For en litt annerledes og mer autentisk opplevelse kan du bo på et hyggelig b&b i Paris.

London

London er storbyen "alle" nordmenn drar til med jevne mellomrom. Og da vet de fleste også at det er mange dyre og dårlige hoteller i byen. Vi snakker minimalt med gulvplass, slitne bad og trekkfulle vinduer. For å unngå dette, kan du se om noen av disse hotellene er noe for deg. For flere hoteller med god standard til ok pris, kan du sjekke denne artikkelen.

DinSide har forøvrig testet flere hoteller i London. Les hotellanmeldelsene her:
Apex City of London
Sofitel St. James
Courthouse Doubletree Hilton
The Hoxton Hotel

New York

Fra London til New York. Her er det dyrt å bo bra, men se om ikke et av disse ni billige New York-hotellene, eller kanskje et av disse fem er noe for deg. Husk at skal du ha rom på et av disse hotellene, bør du bestille i god tid. Husk at beveger du deg vekk fra Manhattan, er prisene mye lavere. DinSide har testet Holiday Inn Long Island City - Manhattan View.

Hvis du vil drømme deg bort, kan du sjekke ut bildene av New Yorks feteste penthouse. Den som bare hadde hatt råd til å bo der...

Barcelona

Den katalanske hovedstaden er mer populær som storbyreisemål enn Madrid. Her er det mye å se og gjøre, og så er det selvsagt et pluss at byen ligger ved sjøen. Ikke for det, madrid er absolutt verdt et besøk, også. Men hvis du skal til barcelona, så vær tidlig ute med rombestilling. Da kan du kanskje få plass på et av disse rimelige hotellene. Litt mer stil, men fortsatt mye for pengene, får du på disse hotellene.

Roma

I den evige stad er det best å bo midt i det historiske sentrum. Det kan bli en dyr affære, men du kan jo se om det er ledig på et av hotellene som gir deg rimelige netter midt i Roma.

Vi har også anmeldt Hotel Capitolum, som ligger sentralt i Roma. Les hva dommen ble her

Til København på helgetur? Foto: Stine Okkelmo
Til København på helgetur? Foto: Stine Okkelmo Vis mer


København

København er kanskje storbyen vi nordmenn elsker høyest. Bare så synd at den danske kronen er så sterk... Men det finnes hoteller som tilbyr høy standard til god pris i København.

Sjekk også ut våre hotellanmeldelser fra Kongens by:
Hotel Front
Hotel 27
DGI-byens hotell
Nimb Hotel
Hotel Admiral
Hotel Fox

Lyst til å bo fint til en billig penge? Les tipsene til hvordan du får luksusovernatting til bra pris her.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer