Hoteller med dametekke

Drømmerommet? Stadig flere hoteller satser på å tiltrekke seg damene, og det er ikke så merkelig siden det er estimert at kvinnelige forretningsreisende bruker en milliard årlig på hotellovernatting.

Publisert
Sist oppdatert

Du sjekker inn på hotellet og får romnummeret diskret tildelt på pappheftet som omslutter plastkortet du bruker som nøkkel under oppholdet. Du bruker kortet til å låse deg inn i heisen som løfter deg opp til etasjen der kun kvinner har adgang. På rommet blir du møtt av beroligende toner fra CD-spilleren, toner som slynges ut i den aromaterapautiske luften. Du låser døren med sikkerhetslås og sjekker kikkhullet for spionerende skurker. På badet smyger du inn i badekåpen med tilhørende frottetøfler, og åpner opp toalettproduktene av dyre merker med organisk vri. Etter kveldens utflukt, kommer du tilbake til levende lys og frisk frukt på hodeputen. I sannhet en kvinnes drøm?

Et snev av luksus

En rekke hoteller satser på å yte ekstratilpasset service til sine kvinnelige alene-gjester. Det gjør de ved både å ta hensyn til sikkerhet såvel som komfort. For eksempel tilbyr flere luksushoteller delikat tilbehør på rommet som toalettsaker fra Bulgari, silkepyjamas i sengen og sikkerhetsvakt på joggeturen (gjerne mot ekstra betaling).

En undersøkelse fra 2003 utført blant amerikanske kvinner som reiser i jobben, avslører at kvinnene først og fremst ønsker seg tilbud tilpasset personlige behov. En god mini-bar var det aller flest ønsket seg (71 prosent), toalettprodukter av kjente merker på badet var et ønske fra 56 prosent, mens spatjenester ble ønsket av nesten like mange (46 prosent). Dessuten setter de fleste pris på sunne snacks og en vannflaske samt magasiner på rommet. Gratis nettilgang og gode senger står også høyt på ønskelisten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer