Norgesferie:

Hotelloppgradering uten å betale for det

Topp hotellrom til bunnpris - slik lykkes du.

Ledige rom: Ofte står de beste rommene ledige, og hotellet gir det gjerne til gjester som spør om det lille ekstra. Foto: Odd Roar Lange/The Travel Inspector
Ledige rom: Ofte står de beste rommene ledige, og hotellet gir det gjerne til gjester som spør om det lille ekstra. Foto: Odd Roar Lange/The Travel Inspector Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du kjenner kanskje igjen følelsen: Du åpner døra til hotellrommet for første gang. Og kjenner litt på spenningen. Hvordan ser rommet ut?

Og det er ikke til å undres over. For hotellrommenes utseende avviker ofte veldig fra bildet du så på nettsiden.

For det er stor forskjell på hotellrommene - selv innen samme priskategori.

Og det er lite som gleder mer på en reise enn et overraskende bra hotellrom.

Men store og eksklusive hotellrom er dyre. Gjerne flere tusen kroner per døgn, og de fleste synes strengt tatt at det er i overkant å betale 3000 kroner og oppover selv for et veldig bra hotellrom.

Hvem kan bli oppgradert?

Men du trenger ikke å være popstjerne, tv-kjendis eller veldig rik for å bli oppgradert til et langt bedre rom enn standardrommene. Det handler om å kjenne triksene og å lykkes med å bruke dem.

Og det er alltid lurt å vite hva du kan stjele med deg fra hotellrommet uten å betale for det.

Å bli oppgradert uten å betale ekstra for det er mer en kunstart enn hardt håndverk.Det må derfor gjøres med litt stil, og et godt smil.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer