Hotellperler i Paris

Sjekk ut disse åtte hotellene som anbefales av ekspertene. Fra 80 euro natten.

Foto: Grand Hôtel Lévêque
Foto: Grand Hôtel Lévêque Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tenkt deg til Paris? Det er uten tvil en fantastisk by, selv om parisere har rykte på seg for å være ganske sure og uhøflige mot turister.

Ikke bry deg om dette, for lærer du deg et par franske gloser, og prøver å bruke dem, vil pariserne stort sett være svært hjelpsomme.

Paris er en av verdens mest besøkte storbyer, og prisnivået på overnatting er deretter. For eksempel koster et hotellrom på luksushotellet Hotel de Crillon 550 euro per natt, cirka 4.800 kroner...

I denne artikkelen presenterer vi noen av Paris' mange hotellperler. Det rimeligste alternativet koster 80 euro natten, det dyreste koster 195 euro natten (195 euro er kanskje litt stivt, men da får du også en unik hotellopplevelse). Hotellene har vi funnet frem til via diverse guider, og ved hjelp av lister pariseksperter har laget over sine favoritthotell for budsjetturisten.

Hotellene har to eller tre stjerner. Ikke la deg skremme av dette. Få stjerner betyr ikke nødvendigvis at hotellet er dårlig - det kan godt bare bety at det ikke er tv på rommene, at det ikke er heis, eller at rommene er litt små. Her ser du hva Frankrikes offisielle stjernerangering betyr.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.