Hotellprisen sprikte med 12.500 kr!

Du sparer tusenvis på å velge riktig hotellbooking-tjeneste.

Ett og samme hotellrom kan ha store prisforskjeller avhengig av hvilken hotellbooking-tjeneste du velger. Illustrasjonsfoto: Colourbox Foto: /colourbox.com
Ett og samme hotellrom kan ha store prisforskjeller avhengig av hvilken hotellbooking-tjeneste du velger. Illustrasjonsfoto: Colourbox Foto: /colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tusenvis av kroner kan bli spart avhengig av hvilken hotellbooking-tjeneste du velger. Det var konklusjonen til en DinSide-leser som som lette etter hotellrom i Spania for en toukersperiode i juleferien. (Se hele brevet lenger nede i saken.)

Over 12.000 kr billigere

Eivind Hauge skulle søke på nettet etter hotell i Spania, Fuengirola, for seks personer i to uker. Hotellbooking-portalene Hotels.com og Booking.com hadde begge hotellrom ledig på Hotel El Puerto.

Men prisforskjellen på de to nettstedene var enorm. Totalprisen for to uker på Hotels.com kom på over 27.500 kroner, mens totalprisen på Booking.com kom på kun 15.000 kroner, nesten halv pris.

Hotellsvindel - ikke la deg lure

- Jeg ble litt satt ut av prisforskjellene. Men nå har jeg fått et tilbud direkte fra et annet hotell, og det ble billigere enn vi kunne fått det for både hos Booking.com og Hotels.com. Her er tydeligvis det beste å ordne opp selv, sier han til DinSide Reise.

Har du opplevd noe lignende? Skriv i debattforumet under.

10.800 kr i skatter og avgifter

DinSide har selv sjekket prisene og de stemmer med opplysningene fra Eivind Hauge. Når prisene på Hotels.com kommer opp, viser det seg at hele 10.800 kroner av totalsummen på 27.500 kroner er skatter og avgifter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer