Hotellrabatt til svigermor i julen

Hotellkjede har løsningen på julemarerittet.

Gruer du deg til svigermor inntar huset og holder leksa om hvordsn HUN gjør ribba saft og og svoren sprø? Foto: Colourbox
Gruer du deg til svigermor inntar huset og holder leksa om hvordsn HUN gjør ribba saft og og svoren sprø? Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvis du er en av dem som gruer deg til svigermor kommer på besøk i julen, synes du sikkert dette er et kjempebra tiltak - hotellrabatt til svigermor i julen.

En britisk hotellkjede slår til og gir alle svigermødre 25 prosents rabatt på overnattingen mellom 23. og 29 desember. Dermed slipper familien å ha furia boende på gjesterommet i det som skal være den fredelige høytid.

Se hva svigermor kan gjøre med helsen din

Vil redusere stress

Holiday Inn Express i Storbritannia sier at de håper med dette å redusere stresset for familien i høytiden.

Ingen norske hoteller har noen lignende rabatt, men mange hoteller har inviterer til julefeiring. Og den aller beste medisinen mot julestresset er kanskje å feire julen på hotell, hele gjengen. Da trenger ingen mase rundt med gulvvask og matlaging.

Veldig mange hotell på fjellet inviterer til juleopphold. Blant dem er Dr. Holms på Geilo, Gaustablikk Høyfjellshotell i Telemark og Sanderstølen Høyfjellshotell nord for Gol.

Vi håper uansett at de fleste av dere har et godt forhold til svigermor, og ønsker henne hjertlig velkommen over dørstokken denne julen. Familie er familie, husk det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer