Hotellrom av en annen verden

I Las Vegas behøver ikke hotelluksus koste mye, spesielt ikke nå som finanskrisa rår. Men du kan fortsatt bruke mye penger ...

DET ALLER YPPERSTE: Denne suiten er det aller dyreste som er å oppdrive i Las Vegas. Det finnes dog rimeligere alternativ.
DET ALLER YPPERSTE: Denne suiten er det aller dyreste som er å oppdrive i Las Vegas. Det finnes dog rimeligere alternativ. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Las Vegas er en by som skinner som en solstråle når verdensøkonomien går så det suser, men som får whiplash når folk flest skrur på festbremsene.

Finanskrisen er definitivt en festbrems, og det er hovedårsaken til at Las Vegas, sammen med en rekke andre store turistbyer, ifølge Hotels.com sin hotellprisindeks har sett et prisfall på hele 30 prosent for årets seks første måneder sammenliknet med samme periode i fjor. Byen har aldri vært spesielt dyr, men nå er det altså rimeligere enn lenge å ta seg noen netter i det som en gang var syndenes by.

Les også: Du vil ikke bo noe annet sted

Signature-serie for småpenger

Det er for eksempel forklaringen på at den grønne kolossen MGM Grands Signatur-suiter i oktober koster bare 537 dollar (rundt 3000 kroner) for tre netter. Da får du et svært rom på 83 kvadratmeter med, hvis du er heldig, egen balkong med utsikt over store deler av The Strip. Rommene har også jacuzzi, diverse spa-produkter, flat-TV, trådløst internett, såkalt personlig service, og bad med akkurat så mye granitt i tak og vegger som forventet.

Akkurat denne romserien ligger helt i toppen av reisenettstedet Trip Advisors gjestevurderingsliste for Las Vegas, nærmere bestemt på fjerdeplass.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer