Hotellrom i London til 10 kroner

Men da måtte du sittet klar ved bookingknappen torsdag 29. januar kl 13!

- Det er sant, jeg betalte bare ti kroner!  Foto: The Hoxton
- Det er sant, jeg betalte bare ti kroner! Foto: The Hoxton Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har skrevet om The Hoxton Urban Lodge elleville ettpundskampanjer før. Torsdag 29. januar var det altså tid for neste.

Dermed hadde du sjansen til å booke et rom på det firestjerners designhotellet i Øst-London for ett pund- eller rundt ti norske kroner.

Ingen grunn til å nøle - Nå er London rekordbillig

500 hotellnetter ble lagt ut til denne prisen. Ytterligere 500 hotellnetter ble solgt for 29 pund, rundt 300 kroner.

The Hoxton har jevnlig slike ettpundssalg. De hadde også et i oktober. Da ble de til sammen 1.000 hotellnettene ute på salg revet vekk i løpet av 11 minutter. Og det var 300.000 som forsøkte å booke.

The Hoxton er et moderne og trendy hotell som ligger i bydelen Hoxton øst i London sentrum. Området er kjent for sine spennende barer og restauranter, og er bare en kort undergrunnstur unna bykjernen rundt Piccadilly Circus. Les mer om Hippe Øst-London her.

Les også: Innsidetips til London

Neste kampanje der hotellet legger ut rom til ett pund kommer om noen måneder. Meld deg på hotellets nyhetsbrev hvis du vil vite eksakt dato på forhånd.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer