Hotellrom i London til 11 kroner

500 hotellnetter på trendy Hoxton Hotel skal selges til spottpris.

Moderne, trendy men rimelig. The Hoxton er et godt alternativ for deg som skal resie til London. Foto: The Hoxton
Moderne, trendy men rimelig. The Hoxton er et godt alternativ for deg som skal resie til London. Foto: The Hoxton Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lyst på en virkelig billig tur til London? Nå har du sjansen! Fredag 31. oktober klokken 13 norsk tid, legger The Hoxton Urban Lodge i London ut 500 hotellnetter til bare ett pund natten - det vil si rundt 11 kroner.

Ytterligere 500 netter skal selges til 29 pund, rundt 310 kroner.

The Hoxton er et moderne og trendy hotell som ligger i bydelen Hoxton øst i London sentrum. Området er kjent for sine spennende barer og restauranter, og er bare en kort undergrunnstur unna bykjernen rundt Piccadilly Circus.

Les også: Innsidetips til London

Har du lyst på et hotellrom til 11 kroner, bør du sitte klar til å bestille i morgen (fredag 31. oktober) klokken 13. The Hoxton har hatt slike kampanjer før, og tilbudet rives vekk på null komma svisj. Det tok 11 minutter sist gang...

Foto: www.britainonview.com
Foto: www.britainonview.com Vis mer


Hver person kan bare booke en natt i ett rom til den laveste prisen på ett pund. Datoene tilbudet gjelder for er fra 1. november til 31. januar.

Bookingprosessen er litt omfattende, men hotellet har laget en forklaring på sin nettside. Klikk deg inn og se hvordan du skal gå frem allerede nå, så du er klar til å bestille på slaget 13 i morgen. Se forklaringen og les mer om hotelltilbudet her.

Se bilder fra Hoxton Hotel

Billig ellers også

Får du ikke tak i noen av rommene til denne kampanjeprisen, har hotellet en rekke andre tilbud fremover. En natt her på julaften eller nyttårsaften koster 59 pund. Ellers i juleferien er prisen 79 pund for et rom. I januar koster det 59 pund å overnatte i helgen (natt til lørdag og søndag). Venter du med londonturen til februar eller mars, kan du få tak i rom for 30 pund.

Andre alternativer for billig overnatting i London: Åtte billige hotell med klasse

Merk også at The Hoxton kjører ettpunds-kampanjer omtrent hver tredje måned. Meld deg på deres nyhetsbrev for å få vite når de gjør det neste gang.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer