Hotelltips i Riga

Tilbake til guiden >>

Publisert
Sist oppdatert

Her er noen utvalgte hoteller i Riga.

  • Europa Royale Hotel RigaPå nett: www.groupeuropa.comEt firestjernes hotell sentralt i Riga, bygget i 1874, og pusset opp senest i 2006. Hotellet har rundt 60 rom, hotellrestaurant, treningssenter og kasino.Standardrom for to personer koster fra rundt 600 kroner.
  • The Reval Hotel LatvjiPå nett: www.revalhotels.comHotellet med den berømte skyline-baren i 26. etasje. The Reval Hotel Latvji er et hotell for deg som vil ha utsikt. Prisene begynner på cirka 600 kroner for standardrom, men vil du ha utsikt og litt mer plass å boltre deg på, må du nok punge ut litt mer.
  • The Reval Hotel ElizabetePå nett: www.revalhotels.comSupermoderne storhotell som åpnet for drøyt et år siden. har hele 228 rom å by på, trendy restaurant og småpopulær bar, samt treningssenter. Vil du ha det nytt og trendy, kan dette være et godt alternativ. Standardrommene begynner på cirka 650 kroner.
  • The Hotel Grand PalacePå nett: www.schlossle-hotels.comDette hotellet har vunnet World travel awards for flere ganger i kategorien Latvias beste hotell. Hotellet ligger sentralt i gamlebyen, og har 56 rom, treningssenter og andre fasiliteter. Prisen på standardrom kommer på 1.100 kroner og oppover.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer