Hotelltips: Madrid

Publisert
Sist oppdatert

Det er faktisk mulig å få overraskende billig og bra overnatting i Spanias hovedstad. Og du behøver slett ikke dra langt utenfor sentrum for å finne et dobbeltrom på et trestjernershotell for under 100 euro. Vi anbefaler deg å bo sentralt, og da er det greit å bestille overnatting i god tid. Har du flere hundre euro å brenne, kan du velge mellom flere fasjonable luksushotell.

Hotell - billig og bra

 • Hotel Plaza Mayor ligger i Calle Atocha, rett ved Plaza Mayor. Et rent og pent hotell med vennlig service. Et dobbeltrom koster fra 80 euro*, ikke inkludert frokost. 7% moms kommer i tillegg.

 • Hostal San Lorenzo ligger i Clavel 8, i bydelen Chueca, der det ligger mange butikker, barer og restauranter. Et dobbeltrom koster mellom 59 og 85 euro, frokost ikke inkludert. 7% moms kommer i tillegg.

 • High Tech Avenida Callao Hotel ligger i Mesonero Romano 14 på hjørnet av Gran Via, like ved Puerta del Sol. Et moderne hotell som ligger midt i Madrid sentrum. Et dobbeltrom koster fra 90 euro, ikke inkludert frokost. 7% moms kommer i tillegg. Har ikke egen nettside.
 • For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

  Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

  Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer