Hotelltips: New York

Publisert
Sist oppdatert

Det skal godt gjøres å finne billig og bra overnatting i New York. Det er kanskje ikke så rart når over 40 millioner turister kommer hvert år, og byen har rundt 63.000 senger (ifølge NYC & Company, New Yorks turistkontor). Hotellene har opp mot 89 prosents belegg, så det betyr med andre ord at det gjelder å være tidlig ute og bestille overnatting. Men pass på at du ikke går i fella og blir lurt. Les om et skikkelig skrekkhotell i New York i artikkelen Hotellsvindel - ikke la deg lure.

Skatter og avgifter på hotellovernatting i New York ligger i øyeblikket på 13,38 prosent + 3,5 dollar.

Hotell - billig og bra:

 • Hotel QT ligger ved Times Square midt på Manhattan. Rommene er moderne og stilige, men små. Det minste er ikke større en 16 kvadratmeter. Alle rom har eget bad. Fra 175* dollar for det minste dobbeltrommet. Inkludert frokost, men ikke skatter og avgifter.

 • The Gerswin Hotel ligger mellom Empire State og Madison Square. Dette er et boheminspirert designer hotell/hostell som foretrekkes av unge turister. Bestill i god tid. Du kan bo i sovesalen for 40* dollar natten, mens et dobbeltrom koster fra 109* dollar. Frokost er ikke inkludert.

 • For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

  Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

  Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer